Strijkatelier

 

ACTIE  1/2/2018 t.e.m. 31/3/2018:

 

GRATIS

BIJ AANKOOP VAN STRIJKDIENSTEN VAN MINIMUM 2 DIENSTENCHEQUES (100 punten)

9 punten (= waarde van het strijken van 1 hemd)

 

Download hier uw bon!!!

 

Wij helpen jou met plezier!

Het strijkatelier “Alcyon” biedt strijkdiensten aan particulieren en bedrijven. Het gewassen en gedroogd linnen kan afgegeven worden op ons adres te Melle. Wij zorgen dat het wasgoed mooi gestreken tijdig klaar is.

Hoe werken we?

U brengt uw gewassen en gedroogd linnen naar Alcyon te Melle.
Bij aankomst controleren wij met u uw wasgoed en noteren uw opdracht. Wij spreken met u een dag van afhalen af. Gemiddeld is dit 2 à 3 dagen.
Het wasgoed betaalt u met een puntensysteem (zie prijslijst dat u hier kan downloaden). Als particulier zal u bij aankomst betalen met dienstencheques (papieren of elektronisch). Dankzij het dienstenchequesysteem is het bovendien financieel en fiscaal aantrekkelijk om een beroep op onze diensten te doen. Een dienstencheque met waarde van 9,00 euro zal na aftrek via uw belastingsaangifte slechts 6,30 euro kosten!!!

Pas op ! Enkel particulieren kunnen dienstencheques gebruiken. Bedrijven, zelfstandigen, horeca, vrije beroepen… zijn verplicht via factuur te werken. De kostprijs voor bedrijven, zelfstandigen, horeca en vrije beroepen is per 50 punten dan 25€ exclusief BTW (via factuur).

 

Ons atelier stelt gratis kledinghangers ter beschikking.

Mits betaling van een klein supplement van 3€ kunnen er kledinghoezen aangekocht worden. Deze kledinghoezen kunnen gebruikt worden om hemden, broeken en dergelijke in te verpakken / beschermen. Per hoes kunnen er maximaal 3 kledinghangers verpakt worden. Het grote voordeel hiervan is het hergebruik van de hoezen bij de volgende strijkbeurten en belasten we hierdoor het milieu minimaal.

 

Back to Top